Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 169

Dodano: 2007-12-14 10:55

Witam kochani :*

Delikatne płatki sniegu za oknem leca ach zeby na świeta tylko pełno śniegu było ...

Ludzia więcej optymizmu prosze <smile> :D

Dodano: 2007-12-14 11:21

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Hej HAniu ;*
U mnie za oknem niestety szaro i ponuro, zero śniegu. Podobnie jak Ty mam nadzieję, że podczas świąt spadnie go duuuużo. Nie wiem jak dla innych, ale święta bez śniegu są takie...gołe.
Nie ma to jak wspólny świąteczny, wieczorny spacer opustoszałymi uliczkami ze skrzypiącym pod butami czystym śniegiem <rozmarzony>

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-12-14 11:40

Buziaczki Dziewczyny!
Nomay :*:*
Hanahhh :*:*

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-12-14 11:43

nomay napisał(a):
Hej HAniu ;*
U mnie za oknem niestety szaro i ponuro, zero śniegu. Podobnie jak Ty mam nadzieję, że podczas świąt spadnie go duuuużo. Nie wiem jak dla innych, ale święta bez śniegu są takie...gołe.
Nie ma to jak wspólny świąteczny, wieczorny spacer opustoszałymi uliczkami ze skrzypiącym pod butami czystym śniegiem <rozmarzony>

Cześc kochana :*
No własnie wizja świat to dzieciaki krzątające się do wieczora, zmordowanie ciągnąc sanki. Bałwanki na każdym placu zabaw i ogólnie ludzie chuchający w ręce z zimna i szybciutko biegnący do domowego zacisza ...
JA na łyżwach hiihihiih
JA na sankach wśród dzieciarni hiihihih- Chyba w dni świateczne bardziej duch dziecka ze mnie wychodzi , nie wiem czy się martwic czy cieszyc................

A na poważnie to już choinka w domciu stoi - z przestrojem za wczesnie oczywiscie ...Ale chodzi o to ze z roku na rok coraz mniej czuje te święta i ich urok - przykre

A wy gdzie na święta wyjeżdżacie lub spędzacie ?

Semjan :*:*:* <bede lepsza i dam freeee kissiskiiii>

Dodano: 2007-12-14 11:56

<drzwi się otwierają, wchodzi przez nie uśmiechnięty wrak człowieka. Rozgląda się, z uznaniem kiwa głową na widok otulonej w koc Selene>

Dzień dobry wszystkim :)
Haniu, Nomay <buziaki>
Dottore, Semjan, Harl <graba>

Piękny dzień dzisiaj. Aż nie chce się w pracy siedzieć :wink:

Dodano: 2007-12-14 11:58

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

:arrow: Semjan dla całuśnego faceta od całuśnej...mnie:***

HANAHHH napisał(a):

Cześc kochana :*
No własnie wizja świat to dzieciaki krzątające się do wieczora, zmordowanie ciągnąc sanki. Bałwanki na każdym placu zabaw i ogólnie ludzie chuchający w ręce z zimna i szybciutko biegnący do domowego zacisza ...
JA na łyżwach hiihihiih
JA na sankach wśród dzieciarni hiihihih- Chyba w dni świateczne bardziej duch dziecka ze mnie wychodzi , nie wiem czy się martwic czy cieszyc................

A na poważnie to już choinka w domciu stoi - z przestrojem za wczesnie oczywiscie ...Ale chodzi o to ze z roku na rok coraz mniej czuje te święta i ich urok - przykre

Mnie również się "dziecięca" załącza podczas świąt - bitwa na śnieżki, turlanie się w śniegu (orełki itepe), zjazd na sankach po stromym zboczu pagórka (z wszelkimi konsekwencjami w stylu np. rozdartych spodni), kulig...ale bym sobie w kuligu pojeździła <rozmarzony>
No tak...tylko do tego wszystkiego śniegu trzeba, a tego jak na lekarstwo.
Biorąc pod uwagę zmiany klimatyczne i przesunięcie pór roku, to śnieg spadnie gdzieś tak w...marcu :roll:

Co do choinki...u mnie jeszcze nie stoi, ale koncepcja przystrojenia jej ewoluuje z każdym dniem
Święta tradycyjnie w gronie najbliższej rodziny...czyli bardzo kameralnie, świeczki, pomarańcze z goździkami i wigilijna kapucha z grzybami <się ślini się>

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-12-14 12:54

HANAHHH napisał(a):

Semjan :*:*:* <bede lepsza i dam freeee kissiskiiii>[/color]

Ja w moim rodzinnym mieście - Częstochowie :) pod skrzydełkiem mamy :wink: Mam nadzieję, że mój żołądek wytrzyma te ciągłe podtykanie pod nos smakołyków :wink:

Jeśli te buziaki za friko to poproszę o jeszcze :D

Dodano: 2007-12-14 13:03

Witaj W. :*

Nomay to chyba podobnie, głupawka śniegowa strzela nam do glowy heh

Semjan no pewnie za za friko :*:*:*:*:*****************************************************************************************************
He ostatni jakoś strasznie się przedłużył

Ps. a tak nie w temacie ale w Czestochowie widziałam najznakomitszą biżuterie,to było dawno-dawno temu, ze skarbca pan strażnik musiał mnie za ramie wyprowadzić , ale jak sroka się gapiłam w to wszystko. Dla ubogich umysłowo mówie o skarbcu na Jasnej Górze- nie mylić z Łysa i wogóle...:)
:roll:

Dodano: 2007-12-14 13:38

:arrow: Hanahhh
:**************************************************************************************************** Takkk

Stara dobra Cz-wa...25 lat w niej spędzonych dzień po dniu

Dodano: 2007-12-14 14:21

No i piękny dzień diabli wzięli. Właśnie wróciłem ze szkolenia. Tak było interesujące, że teraz nawet klawiatura wydaje mi się dobrym miejscem na złożenie głowy do snu :/

Dodano: 2007-12-14 14:39

A ja mam nadal biało za oknem jupi jupi :D

Zasiadam przed wygrzebanym z dawien dawna filmem a nie ogladanym "Venom" - zobaczymy cóż to takiego..

Pozdrawiam znad paczki chipsów i sprite w szklance

Dodano: 2007-12-14 20:45

Drogie Dzieci Kawowe. Jutro będę nie obecny jak i pewnie przez większą część niedzieli.
Wiem, że się nie stęsknicie za mną ale ja za Wami tak :D Chociaż z "niektórymi" się może spotkam, gdyż będę w Poznaniu.
Ja i mój Drogi Wspólnik Dottore zamierzamy najechać Naszego Drogiego Brata "od Herbatki", z którego to zaproszenia korzystamy.
3-maj Cie się cieplutko.
Semjan

Dodano: 2007-12-14 20:57

Coz mi pozostaje dodac... W koncu nastapi dlugo planowane "spotkanie na szczycie" - czworki rycerzy zakonu herbacianego, o ktorym wiedza tylko nieliczni :twisted: Ja mam ten zaszczyt przynalezec do tego bractwa :wink:

Semjanie ciesze sie na to spotkanie...

Co do naszych drogich Kawoszy - do niedzieli razem z Semjanem zaginiemy na placu boju w Posen, tak wiec trzymajcie kciuki, co bysmy nie przepadli na amen [w razie co moj testament na zapleczu znajdziecie] :twisted:

Z Bratem wypijemy Wasze zdrowie i powrocimy najszybciej jak to tylko bedzie mozliwe :wink:

Serdecznie wszystkich pozdrawiam
Dottore

Dodano: 2007-12-16 11:08

No prosze cisza i spokój - brak żywych dusz 8O ...

To ja może posprzątam przed świętami , kurze poprzecieram i w barku co nie potrzebne to się tym osobiście zajmę... juchuuu ale wypas lokal for me...<bierze sie do dzieła, nalewa szklaneczke czegoś mocnego - włacza szafe grająca i heja z miotełka pod pachą >

Dodano: 2007-12-16 14:19

Dzień dobry Kawosze. Ja tu widzę, że balować się zachciało co niektórym... i bardzo dobrze, oby wam się miło balowało. A tym, którzy nie balowali śle pozdrowienia i łączę się z wami w piciu wspaniałego napoju kawowego... :)

Dodano: 2007-12-16 17:11

WRÓCIŁEM :)
Cały i "zdrowy" hehe :) Mam nadzieję, że mój Brat w mroku również dotarł cało z wojaży jakie urządziliśmy sobie do Poznania i po Poznaniu 8)

Warto było tę byłą już sobotę i niedzielę spożytkować na ten wypad-imprezę.
Chciałbym podziękować wszystkim z którymi przybiłem piąteczkę, buziaczka i stuknąłem się kufelkiem. Dzięki za wszystko dobrzy ludzie, oby takich więcej na tym smętnym obszytym hipokryzją świecie :D

Jutro do pracy :/ szok, jak ja wysiedzę te swoje godzinki:?:
Tymczasem pozdrawiam :)

P.S.
:arrow: S.
Baw się dziś co najmniej tak dobrze jak ja wczoraj, życzę ci tego.
Pozdrawiam :*
S.

Dodano: 2007-12-16 18:52

WHOOOOAAAAA!!! :wink:

WITAM WSZYSTKICH KAWOSZY

Doturlalem sie, ale na czterech lapach :wink: w zyciu mnie tak tylek nie bolal od siedzenia :twisted:

Coz to byl za udany weekend...Tego mi trzeba bylo... Przylaczam sie do podziekowan Semjana, w pelni sie zgadzam z przedmowca...Pozwole sobie jednak na special thanx in appearance order: :wink:
-Semjan
-Regis już nie świntuch :wink:
-Dark Viper
-Zet
-Ev
-Kapelutek
-Lara (kisses & hugs)
-Rayija (kisses & hugs)

Serdecznie pozdrawiam

Dottore

P.S. Panowie Bracia, kawalek, ktory spiewalismy na przystanku caly czas mnie przesladuje... "To ostatnia niedziela, wkrotce sie rozstaniemy..." :lol:
P.S.II - Selenko - milo bylo Cie slyszec i zamienic pare slow, mily masz glosik :wink:

EDIT: Chinskie chorowanie mnie dopadlo: Suszi-mnie, Ło jesu jak bardzo :twisted:

Dodano: 2007-12-16 23:29

Thank You very much for Your special thanks.

W imieniu mej damy, Ev, oraz własnym również dziękuję że było dane nam się spotkać i bardzo miło i przyjemnie osuszyć kilka butelek/szklaneczek/kufli.

Więcej nam trzeba takich spotkań, bo zabawa była przednia.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-12-17 07:09

dr_Faustus napisał(a):

-Regis już nie świntuch :wink:

Tja...BYŁY Świntuch :D Next time musimy Bratu zaśpiewać..
,, Widziałem Świntucha cień
Do góry wzbił się niczym wiatr
Niebo to jego świat
Z obłokiem tańczył w świetle dnia

:arrow: Zecie i EV
Cała przyjemność po mojej stronie.
B.t.w Wasz widok na kanapce w krańcowej fazie imprezki był czarujący :wink: Musimy koniecznie to powtórzyć.

A dziś praca 07:08, czas na papieroska i kawę.

Pozdrawiam
S.

Edit: JESTEM DZIŚ PIERWSZY :!: Yupi :twisted: Cala knajpka moja...my treasure...

Dodano: 2007-12-17 08:29

Semjan napisał(a):
Edit: JESTEM DZIŚ PIERWSZY :!: Yupi :twisted: Cala knajpka moja...my treasure...

Pierwszy pierwszy, bo w tym tygodniu nikt mnie o 6stej w robocie przed kompem nie zobaczy :wink:

Semjan napisał(a):

Arrow S.
Baw się dziś co najmniej tak dobrze jak ja wczoraj, życzę ci tego.
Pozdrawiam :*
S.

Było bardzo fajnie, nie wiem ile Bacardi w siebie wlałam, ale cholera lubie Breezerki i koniec, jak zacznę nie potrafię skończyc :lol:

Dottore napisał(a):
Selenko - milo bylo Cie slyszec i zamienic pare slow, mily masz glosik :wink:

Lieber Herr Dottore, cała przyjemnośc po mojej stronie. :* Coś z tym moim głosem musi byc, skoro pracuję tylko głosem i błagam ludzi, żeby kupowali ode mnie opony :lol: joke Prawie seks telefon normalnie "ruf mich an, ich bin heiss" :lol: :wink:

Idę się doprowadzac do stanu używalności i podciągnąc się do standardów środkowoeuropejskich, czyli kawa i papieros na dobry początke dnia :wink:

Good day to you

Dodano: 2007-12-17 08:55

Witam wszystkich zgromadzonych :lol:

Od dzis bede pierwszy codziennie tu zagladal, ale liczac od konca - urlopen sie zaczać :lol:
Jutro kolejny wyjazd przede mna :lol:

Selene69 napisał(a):

Lieber Herr Dottore, cała przyjemnośc po mojej stronie. :* Coś z tym moim głosem musi byc, skoro pracuję tylko głosem i błagam ludzi, żeby kupowali ode mnie opony :lol: joke Prawie seks telefon normalnie "ruf mich an, ich bin heiss" :lol: :wink:

Lieber Frau Selenka...Cos z tym glosem widocznie jest :wink: Mozesz nim popracowac nade mna :wink:

Zecik&Ev napisał(a):
Więcej nam trzeba takich spotkań, bo zabawa była przednia.

Drogi Zeciku&Ev, to juz nie pierwsze nasze wspolne balety i gwarantuje, ze nie ostatnie. Milo bylo mi ujrzec Wasze lica. Tak wogole to witamy na pokladzie Decadence :lol:

:arrow: Semjan - ciekawe, czy sie Regisowi spodoba Twoja nowa wersja :wink:

<odchodzi na zaplecze, nucac sobie pod nosem - "widzialem jeeego cien, ogromny byl niczym slon...> :wink:

Dodano: 2007-12-17 09:19

Witam

Ja tu widzę ze spotkanie Braci Dekadentów było nader udane - pozazdrościć trzeba tylko ...

Pozdrawiam znad czarnulki w filiżance

Dodano: 2007-12-17 09:31

HANAHHH napisał(a):

Witam

Ja tu widzę ze spotkanie Braci Dekadentów było nader udane - pozazdrościć trzeba tylko ...

Pozdrawiam znad czarnulki w filiżance

Witaj Anulka :*:*:*:*:*
Jest, a wlasciwie bylo dokladnie tak jak mowisz.. Udane to malo powiedziane. Ale nie moglo byc inaczej w tak zgranym i dobranym gronie wartosciowych ludzi.. Dlatego tez, zamiast pozazdroscic to nalezy sie nastepnym razem przylaczyc do nas. Tak wiec kiedy mozemy sie Ciebie spodziewac? :lol:

EDIT: SEMJANIE - wczoraj ruszylem z Dexterem, wciagnal mnie, dzis robie continue od samego rana :lol:

Dodano: 2007-12-17 09:41

Witam:
- Hanahhh :* ...hm..a co tam..masz jeszcze :*:*:*:*:*:*:*:*
- Selena :*
- Dottore <graba>

:arrow: Hanahhh
Nie powiem 8) ...ciekawie było :wink: i wielce sympatycznie :twisted:

:arrow: Dottore
Świńtuch reaktywacja? nie sądzę by stało się to w najbliższym czasie :wink:
Co do Dextera :) jak polecam to musi być dobre hehe. Mnie poleciła film Androgyne i jestem jej zobowiazany :D

Co do naszej Kompanijki z ostatniego weekendu, zacna była pod każdym względem 8)

Dodano: 2007-12-17 10:09

Selene :****** Bracia F&S :*:*:*:*:*:*:*:*

No cóż nie zabraliście mnie to żałujcie , za to siedziałam i wysprzątałam dc hihi

Z samych buziek uśmiechniętych, wnioskować można jak było...a ja to gdzies sie, kiedys przyplącze, znienacka ku zaskoczeniu wszystkich
:twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło